Ondernemen naast je studie
Alle informatie voor als je gaat ondernemen terwijl je studeert
Ondernemen naast je studie
Tips, informatie en interviews met student ondernemers

Dit zijn de beste telefoonabonnementen voor studentondernemers

07/29/2019 - 02:18

Loopt jouw telefoonabonnement bijna af? Dan wordt het tijd voor een nieuwe! Wij zochten voor je uit welke telefoonabonnementen het voordeligst zijn.

Sim only

Heb je een nieuw abonnement nodig, maar is je telefoon nog prima? Dan kun je het beste een sim only abonnement nemen! Dit is een abonnement, waarbij je alleen betaalt voor het abonnement en niet voor het toestel. Omdat het toestel vaak superduur is, kun je een heleboel beparen als je een sim only abonnement afsluit. Afhankelijk van je gebruik kan dit wel oplopen tot €40,- per maand. Je betaalt bij sim only namelijk alleen voor het aantal belminuten en de hoeveelheid internet. Dit abonnement gebruik je zo lang je wilt met je oude toestel of je koopt een nieuwe smartphone zonder abonnement. Zo ontloop je ook een BKR-registratie, wat natuurlijk weer handig is als je bezig bent met ondernemen. Kan jouw telefoon nog een ronde mee? Dan is dit dus zeker de moeite waard!

Studentenkorting

Bijna elke provider heeft wel een abonnement met studentenkorting. Als je een nieuw abonnement met een toestel wilt, is het dus het handigst om je hier goed in te verdiepen. Let er ook goed op waar de korting bij elke provider uit bestaat en wat de kleine lettertjes zijn. Of een abonnement met studentenkorting ook het voordeligst is voor jou als startende ondernemer, verschilt per provider. Verdiep je er dus goed in!

Zakelijk abonnement

Gaat het supergoed met jouw onderneming en heb je echt een nieuwe telefoon nodig om zaken te doen? Dan is het verstandig om een zakelijk abonnement te nemen met een goed toestel. Als ondernemer moet je altijd bereikbaar zijn en geen belangrijke belletjes missen. Een betrouwbare smartphone is dus een must! Het is daarom belangrijk dat je niet alleen een voordelig abonnement uitkiest, maar ook dat het toestel voldoet aan jouw eisen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je het toestel over een goede camera beschikt als je regelmatig beelden op moet sturen. Ook is het belangrijk dat je voldoende internet in je abonnement hebt als je online veel aanwezig bent of marketingactiviteiten uitvoert. Met een zakelijk abonnement kun je vaak ook andere zakelijke voordelen krijgen. Of je echt goedkoper uit bent met een zakelijk abonnement, hangt af van je provider en hoe jouw onderneming ervoor staat.

Er is geen twijfel over mogelijk dat een sim only abonnement het voordeligst is voor jou als student én ondernemer. Dit omdat er geen kosten voor het toestel in een sim only abonnement zitten. Wil je toch een abonnement met een toestel? Dan moet je toch echt wat onderzoek doen! Het is immers helemaal afhankelijk van jouw wensen en wat je nodig hebt.

Lees ook

vast nummer op mobiele telefoon
12/20/2022 - 12:35

Als ondernemer moet je ervoor zorgen dat je bedrijf altijd bereikbaar is voor je klanten. Een vast nummer voor mobiel kan je daarbij helpen. Meer weten? Je leest het hier!

zakelijke kerstcadeaus
11/18/2022 - 14:26

Op zoek naar leuke kerstcadeaus voor zakelijke klanten? Wij hebben 5 ideeën voor je, lees je mee?